test
januari 23, 2023
8-DAAGSE DOLFIJNREIS : Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee – nog 6 plaatsen vrij
augustus 30, 2023
test
januari 23, 2023
8-DAAGSE DOLFIJNREIS : Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee – nog 6 plaatsen vrij
augustus 30, 2023

DEELCIRKEL: Hoe was jouw kindertijd?

Hoe heb jij je kindertijd en jeugd ervaren? Was jij een uitbundige vrolijke peuter/kleuter? Of was je eerder stil en teruggetrokken? Hoe was je thuissituatie én kon je thuis praten met iemand? of heb je zoiets van: oh ik had een heel gelukkige kindertijd?

Vaak zien we dat we onze eigen trauma’s (en ik heb het hier niet over de trauma’s met een grote T, maar over de trauma’s uit onze kindertijd, waar we niet hebben gekregen wat we zo hard nodig hadden als baby/kind) ergens ver weg hebben gestopt zodat we er niet meer aan hoeven te denken. Toch zal het leven ons de juiste partners/relaties en kinderen brengen, die deze ‘verborgen’ pijnstukken komen activeren. Dat worden dan die vervelende en irritante partners, kinderen of vrienden.

Tijdens deze deelcirkel nodig ik je graag uit om met een open hart, in een veilige omgeving te gaan kijken naar die enorm belangrijke periode uit je leven, en hoe die voor jouw was…

We starten stipt om 19u en eindigen om 22u.

Ik ontvang je graag op de bovenverdieping van Gezondheidshuis Pengvogel in Berlaar, waar koffie, thee en water ter beschikking is.

Plaats: Gezondheidshuis Pengvogel,  Dorpsstraat 55, 2590 Berlaar

Van harte welkom!

Hilde

Schrijf je in