eye_icon4

VOEDINGSADVIES

Ons lichaam is het voertuig van onze Ziel. Willen we ons geestelijk goed voelen, dan draagt een gezonde, volwaardige en gevarieerde voeding daar absoluut toe bij. Bij Secret Soul krijg jij de nodige input en begeleiding voor een gezond en lekker eetpatroon.
eye_icon4

ZUIVERINGSKUREN

Onze Westerse voedings-en leefgewoonten zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid afvalstoffen in ons lichaam terechtkomt en achterblijft. Eén keer per jaar je lichaam trakteren op een zuiveringskuur (=vakantie voor je lichaam) is dan ook geen overbodige luxe. Secret Soul organiseert jaarlijks een ware detox-kuur. Maar je kan ook individueel zuiveren, waarbij jij zelf kiest wanneer je, onder begeleiding, aan je kuur begint.
eye_icon4

MASSAGE

Wil je even ontsnappen aan de drukte? Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf? Wel, laat je dan uitgebreid verwennen met een zachte relaxatiemassage. Dergelijke massage zorgt ervoor dat jouw geest tot rust komt, dat je lymfe – en bloeddoorstroming verbetert en je zenuwstelsel wordt geprikkeld. Heb je wat last van overspannen spieren? Dan kan een dieptemassage soelaas bieden.
eye_icon4

GESPREKSBEGELEIDING

Gezondheid, en dus ook vitaliteit, wordt beïnvloed door meerdere factoren. Fysieke, mentale, emotionele en spirituele omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat we helemaal uit balans zijn. Vaak zijn het ook conflicten of trauma’s uit het verleden die ons blokkeren in onze bewustzijnsevolutie. Secret Soul geeft jou de nodige tijd en aandacht om te kijken waar de uitdaging ligt om verder te kunnen. Tijdens een open gesprek tracht ik te weten te komen hoe we opnieuw voor een evenwicht in jouw leven kunnen zorgen.
eye_icon4

BACHBLOESEMTHERAPIE

Filosofie van Dr. Edward Bach, een Engels arts: “Zolang als de Ziel, het Lichaam en de Geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte”. De bloesemremedies kunnen als ondersteunende wandelstokken tijdens een moeilijke wandeling het levenspad makkelijker maken, maar het blijft wel de wandelaar die de stappen zet. Aan de hand van een gesprek ga ik op zoek welke remedie jou kan ondersteunen.
eye_icon4

MEDITATIE/RELAXATIE

Laten we samen met een meditatie of relaxatie wat ruimte scheppen voor een diepgaande en deugddoende rust. Zet je gedachtenmolen even stil en geniet van de bewustwording van elke cel in je lichaam. Alles is ok zoals het is. Een moment van volledige vrijheid!
eye_icon4

VOETREFLEXOLOGIE

Wist je dat onze voetzolen onze 2 lichaamshelften weerspiegelen? Tijdens deze specifieke voetmassage bewerken we aldus de gehele mens : fysiek, mentaal en emotioneel. Het zelfgenezend vermogen wordt op deze manier geactiveerd.
eye_icon4

IRISCOPIE

Via iriscopie krijgen we een beter beeld op de constitutie (genetisch bepaalde psychische en fysische geaardheid) en de diathese (aanleg of vatbaarheid) van jou lichaam. Doel van een iriscopie is preventief de gezondheidstoestand te bewaren door aangepaste voeding/supplementen/kruiden.