Secret-soul-icon

COMPASSIONATE INQUIRY SESSIES

Compassionate Inquiry is een manier van werken die mensen uitnodigt in het huidige moment, zodat we niet werken vanuit het verleden of de toekomst, maar het verleden en de toekomst maken ook deel uit van het proces. Werken in het huidige moment betekent aandacht schenken aan het lichaam en wat daar zou kunnen gebeuren, zodat er meer verbinding is met sensaties en emoties. En het is een manier van werken waarmee we mensen kunnen helpen achter de waarheid te komen van wat er met hen aan de hand is. Het samen zoeken naar wat in jouw al aanwezig is en jou kan helpen om verder te evolueren in bewustzijn, is mijn passie en mijn missie.
Secret-soul-icon

(EET)VERSLAVING & TRAUMA HELEN

Vele soorten verslavingen liggen geworteld in trauma. Zelf ben ik jaren ” slachtoffer” geweest van mijn dwangmatig eetpatroon. Ik schrijf het tussen aanhalingstekens, want ik voelde me machteloos, het was sterker dan mezelf en ik kon er niet aan weerstaan MAAR er is een weg naar heling én dus ook uit het “slachtofferschap”. Het vraagt moed, eerlijkheid en veel zelfmededogen om hieraan te werken. Want nee, een “verslaafde” heeft geen keuze, het is op dat moment het enige wat de innerlijke pijn en onrust verzacht. Het is pure zelfmedicatie. Vanuit m’n eigen ervaring, heel wat boeken én de opleiding van Gabor Maté die ik rond dit thema volgde, help ik je graag mee op weg naar heling en bevrijding van de pijn.
Secret-soul-icon

ZWEMMEN MET WILDE DOLFIJNEN - EGYPTE

Wie ooit al ’s heeft gezwommen tussen wilde dolfijnen zal bevestigen dat het bijzonder intens en magisch is. Sedert 2018 organiseert Secret Soul regelmatig dolfijnreizen naar Egypte. De inhoud, de tijdstippen en alle andere info kan je vinden bij Events. Bij jij erbij de volgende keer? Contacteer me gerust bij vragen! Je bent van harte welkom.
Secret-soul-icon

DEELCIRKELS

Op regelmatige tijdstippen nodig ik mensen uit om samen te verbinden en delen in een veilige setting, over kwetsbare en gevoelige thema’s in hun leven. Deze deelcirkels zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met mijn manier van werken en mijn energie. Check de events pagina om te zien welke thema’s aan bod komen. Van harte welkom!