Secret-soul-icon

INNERLIJKE REIZEN

Tijdens individuele sessies neem ik samen met jou de tijd om via diverse technieken en met mededogen in je onderbewustzijn te gaan kijken naar je “kind-blessures”. Als je reeds heel wat innerlijk werk hebt gedaan en je merkt dat je op sommige vlakken in rondjes draait, kan dat wijzen op een karmische blessure op zielsniveau. Na de sessie gaan we samen afstemmen hoe je dit kan integreren in je dagelijks leven.
Secret-soul-icon

COMPASSIONATE COACHING

In één op één coachings geef ik ruimte aan datgene wat er in jou leeft, wat wil gezien en gehoord worden. Vaak draaien we in rondjes of zien we geen duidelijke aanwijzingen meer, we begrijpen niet wat onze ziel ons wil zeggen. Je voelt dat je behoefte hebt aan duidelijkheid en wenst dat ik meekijk naar de boodschappen die jouw ziel stuurt. Het samen zoeken naar wat in jouw al aanwezig is en jou kan helpen om verder te evolueren in bewustzijn, is mijn passie en mijn missie.
Secret-soul-icon

DOLFIJNREIZEN

Sinds de laatste dolfijnreis van november 2019, is er heel wat gebeurd, zowel in de buitenwereld als in mijn eigen innerlijke wereld. De voorbije jaren waren vooral jaren van rouwen, veel innerlijk werk en enkele intense opleidingen. Sedert kort voel ik dat de tijd is aangebroken om opnieuw reizen te organiseren. Je kan onze eerste geplande reis hier bij de “events” en op social media vinden.
Secret-soul-icon

INFO - EN DEELCIRKELS

Op regelmatige basis organiseer ik voor een kleine groep mensen momenten tot samenkomen om informatie rond een bepaald thema uit te wisselen en stil te staan bij hoe dat thema zich in ons persoonlijk leven manifesteert. Tijdens deze cirkels krijgt ieder de gelegenheid te voelen, ervaren en eventueel te delen.