DEELCIRKEL: Hoe was jouw kindertijd?
juli 12, 2023
8-DAAGSE DOLFIJNREIS: Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee – nog 6 plaatsen vrij
augustus 30, 2023
DEELCIRKEL: Hoe was jouw kindertijd?
juli 12, 2023
8-DAAGSE DOLFIJNREIS: Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee – nog 6 plaatsen vrij
augustus 30, 2023

8-DAAGSE DOLFIJNREIS : Zwemmen met wilde dolfijnen in de Rode Zee – nog 3 plaatsen vrij

Mijn passie is om mensen die ernaar verlangen, in contact te brengen met wilde dolfijnen.

Sataya (Rode Zee) is de rust- en speelplaats van spinner dolfijnen. Ze komen dagelijks in dit 4km lang koraalrif in grote en kleine groepen.  Ze beroeren je en openen je hart, nemen je mee in hun speelse manier van leven, hun vreugde, hun vertrouwen en hun licht. Het is voor ieder van ons een ontmoeting waar je zelf kleur en betekenis aan geeft….pure magie!

Iedereen die van dolfijnen houdt en uit respect voor hun vrije wil en de natuur met hen wenst te zwemmen, kan tijdens deze reis z’n hart ophalen! Je dient over een goede gezondheid te beschikken en goed te kunnen zwemmen (tenzij je in de bootjes wil blijven). Kids vanaf 6 jaar mogen ook mee, vergezeld van een ouder of begeleider. Iedereen die een week wil herbronnen en helen, geen verplichtingen wenst, opnieuw wil verbinden met zichzelf en anderen, omringd door prachtige natuur, dolfijnen, een attente crew en helende handen van deskundige therapeuten, is welkom! Digitale detox: geen of weinig telefoonbereik, geen internet!

Wat? 6 dagen volpension op de comfortabele liveaboard Sea Soul- intensief snorkelen tussen koralen, dolfijnen en visjes – heerlijke maaltijden in buffetvorm – slapen onder de sterrenhemel (als je dat wenst) – max 15 deelnemers die per twee verblijven in 8 kajuiten – professionele begeleiding, massages, voetreflex, sessies – floating in ondiepe lagune in het rif – 2 hangmatten – wiegen op het ritme van het water

Kajuit bovendek : 1395 euro (6 plaatsen)

Kajuit benedendek : 1295 euro (9 plaatsen)

Inbegrepen: vol pension verblijf op de boot, transfers tussen luchthaven Marsa Alam en de haven in Hamata,  begeleiding in het water en op de boot, meditaties, deelcirkels en 2 één op één behandelingen door onze therapeuten.

Meer informatie of inschrijven?  of +32 (0)474 84 56 13

Van harte welkom!

Hilde

Schrijf je in