Lees- en verbindingsavonden: De Innerlijke Diamant – Deel 1
oktober 17, 2022

Jaartraject : Groei Natuurlijk in liefde en bewustzijn in relaties – VOLZET

Groei natuurlijk in liefde en bewustzijn in relaties

Dit intense groeitraject is voor ieder die authentieke hartsverbinding wil kunnen maken met zichzelf en met de ander. Het is jouw geboorterecht om van het leven te genieten. Wij mensen zijn gemaakt om te lachen, te spelen en elkaar lief te hebben. Niet vanuit kinderlijke naïviteit of vals sentiment, maar vanuit een steeds groter groeiend bewustzijn, in liefde en vrijheid.

Je grootste kracht ligt in de wijsheid van je hart. Dit jaartraject helpt jou om die verbinding met je hart te herstellen. Als je meer licht, liefde, vreugde en vrijheid in je leven wilt, heb je je schaduw mee te nemen, haar te leren omarmen zodat ze haar trekkracht kan verliezen en jij dus meer kan zijn wie je in essentie bent, een prachtig heel mens.

Gedurende dit jaar kijken we samen naar jouw levensthema’s die aandacht en verzorging nodig hebben. Dit doen we aan de hand van familieopstellingen. Opstellingen maken dat wat in verstrikking zit in je systeem van herkomst zichtbaar en bewust, waardoor je vanuit je zielsverlangen helende bewegingen kunt maken. Door dat wat pijnlijk is of onrust brengt aan te kijken, bestaansrecht te geven, zal je innerlijke rust meer toenemen en bijgevolg daarvan neemt ook je levenskwaliteit toe.
Je eigen plek staat centraal tijdens dit traject.

Gezond op je plek in je systeem van herkomst staan maakt dat je kan rusten en reiken in het leven vanuit je eigen centrale midden. Gezond op je eigen plek staan in je familiesysteem maakt dat je je leven ten volle kunt nemen omdat je loslaat wat niet van jou is, loslaat waaraan je gebonden was of waarmee je geïdentificeerd was. Door los te laten wat niet bij jou hoort heb je twee handen vrij om het leven dat voor je ligt ten volle te nemen en te geven vanuit vrije liefde aan je geliefde, je kinderen, anderen of aan de maatschappij.
Wanneer je op je eigen plek staat groei je heel natuurlijk omdat de stroom als vanzelf haar werk doet, je je familiesysteem steunend in de rug krijgt waardoor je een stevige basis/ruggegraat hebt en je je van daaruit gezond kan begrenzen.
Op je eigen plek staan maakt ook dat de liefde optimaal door jou heen kan stromen, waardoor je hartsverbinding kunt en durft te maken. Je boort je eigen zachte, liefdevolle kracht aan en geven wordt een genot in plaats van een opdracht.
Binnen een familiesysteem kunnen er heel wat verstrikkingen een rol spelen waardoor jij onbewust wordt tegengehouden om je leven optimaal te kunnen leven zoals jij dat kiest of liefde te beleven zoals je dat wenst.
Met systemisch werken gaan we met behulp van opstellingen kijken naar die verstrikkingen die zich afspelen in het voor ons oog onzichtbare veld. Onzichtbaar voor het oog, maar oh zo voelbaar voor het hart. De onderstroom noemen we het binnen ons werkveld.
Wanneer er wrakstukken in jouw onderstroom liggen, kan het zijn dat je ondanks je harde werken er toch steeds tegen ‘botst’ waardoor je mogelijks steeds datgene (net) niet bereikt wat je zo graag wilt. Of dat bijvoorbeeld jouw resultaat niet in verhouding staat met je ongelooflijk grote inzet.

Het jaartraject natuurlijk groeien in liefde en bewustzijn heeft als doel jou meer thuis te brengen op je eigen plek in je systeem van herkomst zodat je de natuurlijke stroom van leven kunt opvangen en optimaal in je kracht komt te staan.

Prikkelt systemisch werken jouw nieuwsgierigheid en wil je graag inschrijven of meer informatie?

Praktisch: 8 opleidingsdagen, gespreid over september 2022 tot juni 2023, telkens van 09.00u tot 18.00u

Datums:
blok 1: 24 sept 2022
blok 2: 28 okt 2022
blok 3: 10 dec 2022
blok 4: 13 januari 2023
blok 5: 18 februari 2023
blok 6: 25 maart 2023
blok 7: 6 mei 2023
blok 8: 17 juni 2023

Locatie: Vesta in Diest

Inhoudelijke info en begeleiding:
Peggy Quaaden, familieopsteller
0472/31 77 94

Schrijf je in