Opstellingendag
oktober 18, 2022

Lees- en verbindingsavonden: De Innerlijke Diamant – Deel 1

Zoek jij al een tijdje naar wie je nu ‘in essentie’ bent?
Lees je wel ’s een boek maar vind je het lastig om dat boek grondig in je op te nemen in je eentje en daar dan ook werkelijk iets mee te doen in je dagelijks leven?
Verbind jij graag met gelijkgestemden om samen te reflecteren over je weg tot zelfrealisatie en hoe je persoonlijk lijden daarin een rol speelt?

Effectief en doelgericht actie ondernemen om datgene wat we gelezen hebben ook concreet toe te gaan passen en te integreren in je dagelijks leven, is het doel van deze leesavonden, naast het feit dat we ook wekelijks verbinden met elkaar op een open en authentieke manier.
Je kan inzichten verwerven omtrent de kwaliteiten van je essentie, hoe die verloren zijn geraakt tijdens de ontwikkeling van je ego (persoonlijkheid) en hoe lijden hieruit voortkomt.
Je krijgt inzicht in hoe je je essentiële kwaliteiten (liefde, eigenwaarde, wilskracht, helderheid, vreugde, capaciteit voor contact…) weer kunt opsporen en ontwikkelen.

Het eerste deel van de 3-delige reeks “De Innerlijke Diamant” van auteur A.H. Almaas, gaat over de Kenmerken van het Zelf.
Tijdens de wekelijkse leesbijeenkomsten zal ik telkens een hoofdstuk voorlezen uit dit boek. Daarna is er ruimte om af te stemmen met elkaar en te reflecteren over het gelezen hoofdstuk.
We sluiten af met onze persoonlijke actiepunten te formuleren voor onszelf, zodat we hiermee aan de slag kunnen.

We starten 7 september 2022 en eindigen op 18 januari 2023.

Adres:
Het Hemelhuisje
Bergen 18b
2270 Herenthout

Bijdrage voor het hele traject:
255 euro

Er is plaats voor 8 deelnemers.

Je bent van harte welkom!
Hilde

Schrijf je in