Opstellingendag
oktober 18, 2022
8-DAAGSE DOLFIJNENREIS: INNER JOURNEY TOWARDS SELF-COMPASSION – nog 5 plaatsen
januari 21, 2023

VOLZET : 8-daagse dolfijnenreis: Inner journey towards self-compassion

8-DAAGSE DOLFIJNENREIS NAAR SATAYA (Rode Zee-Egypte).

Ik verwelkom je met heel m’n hart op deze innerlijke reis, om tussen wilde dolfijnen te komen herbronnen, dieper in jezelf te gaan voelen, meer in contact te komen met je hart & gevoel en te helen omringd door de liefdevolle dolfijnenergie en de helende handen van verschillende gedreven therapeuten.

WAAROM DOLFIJNEN?
Dolfijnen raken je tot in je Ziel, met hun onvoorwaardelijke liefde. Ze openen je hart en nemen je mee in hun speelse manier van leven, hun vreugde, hun vertrouwen en hun licht. Ze zullen ons altijd tonen wat we op dat moment nodig hebben. Het is voor elkeen van ons een ontmoeting waar jij zelf kleur aan geeft…De kleur van pure magie!

VOOR WIE?
Iedereen die hun roep hoort en uit respect voor hun vrije wil en de natuur met hen wil gaan zwemmen. Iedereen die een week wil herbronnen, geen verplichtingen wenst, gewoon zichzelf wil zijn, omringd door prachtige azuurblauw water, dolfijnen, een attente crew en helende handen van therapeuten/coaches.
Digitale detox: geen telefoon, geen internet!
Je dient over een goede gezondheid te beschikken en goed te kunnen zwemmen. Kids tussen 7 en 18 mogen ook mee met een ouder of begeleider.

Programma:
DAG 1:
Bustransfer van Marsa Alam naar de haven, waar we de eerste nacht op de boot in de haven slapen.
DAG 2:
Vroeg uitvaren richting Sataya, bij aankomst ontbijt, briefing en eerste ontmoeting met de dolfijnen
DAG 3 tot DAG 6/7:
Elke dag genieten, snorkelen, mediteren, relaxen, lekker eten, massages, verbindende gesprekken
DAG 7/8:
Vertrek uit Sataya richting haven en bustransfer naar de luchthaven van Marsa Alam

Vermelde prijs is inclusief verblijf aan boord in vol pension, 2 behandelingen aan boord, transfers H/T luchthaven Marsa Alam; niet inbegrepen: vlucht Marsa Alam, visum Egypte (25€), snorkelmateriaal, fooi bemanning en scubadiving.

Meer info en inschrijven via of via 0474/84 56 13

Van harte welkom!
Liefs
Hilde

Schrijf je in